Detenen un jove de 25 anys que va robar un ordinador de l'oficina d'informació de Figueres

El noi va intentar fugir corrents en veure's sorprès per la policia però els agents van enxampar-lo i van localitzar el material sostret

Els Mossos d'Esquadra han detingut un jove de 25 anys de nacionalitat marroquina i veí de Figueres per un delicte de robatori amb força. Els fets van succeir la matinada del passat 8 de gener quan els agents van conèixer que un home havia entrat a robar a l'oficina d'informació de la Plaça del Sol de Figueres.

Amb l'ajuda de la col·laboració ciutadana, els policies van obtenir una descripció de la persona que havia sostret l'ordinador i cap a on havia fugit. La policia va començar una recerca per la zona fins que van localitzar un home que encaixava amb la descripció facilitada i que duia una torre d'ordinador a les mans. En veure la presència policial, el jove va fugir corrents però els agents van aconseguir aturar-lo després d'unes corredisses.

En una cantonada del carrer, els Mossos van trobar el teclat i la pantalla de l'ordinador amagats. El material tenia desperfectes i tenia alguna destrossa. Per tot això, els agents van detenir el jove com a presumpte autor d'un robatori amb força.

Paral·lelament, una altra patrulla va constatar que un dels vidres de la façana de l'oficina d'informació de Figueres – situat a dos metres i mig d'alçada- estava trencat i que faltava un ordinador d'una de les taules. El detingut, amb antecedents policials, va passar el 8 de desembre a disposició del jutjat d'instrucció en funcions de guàrdia de Figueres que va decretar la seva llibertat amb càrrecs.