Un incendi obliga a desallotjar un edifici de cinc plantes a Figueres

El SEM va atendre onze persones i una va ser evacuada a l'hospital amb símptomes lleus per inhalació de fum

Un incendi va obligar ahir a la nit a desallotjar un edifici de planta baixa més quatre plantes al carrer Aquari número 20 de Figueres i a atendre onze persones, de les quals una va haver de ser traslladada a l'hospital de la ciutat amb símptomes lleus per inhalació de fum, segons han informat els Bombers de la Generalitat.

Tot i que l'estructura del bloc no ha quedat afectada, els veïns no han pogut passar la nit a casa perquè l'immoble va quedar ple d'aigua i molt brut pels treballs d'extinció. A més, els serveis bàsics van quedar parcialment afectats. L'avís es va produir al voltant de les deu de la nit i uns quaranta minuts més tard el foc va quedar extingit. Les flames van calcinar completament un pis de la primera planta.

Fins al lloc, s'hi van desplaçar vuit dotacions dels Bombers de la Generalitat, que van haver d'evacuar sis persones amb l'autoescala, i quatre unitats del Servei d'Emergències Mèdiques (SEM), que va atendre les onze persones. A banda de la persona traslladada a l'Hospital de Figueres, la resta van ser donades d'alta in situ.