Detingut per apunyalar un home a Figueres

La víctima ha rebut més d'una ganivetada a la zona del pit i està ingressat a Can Ruti en estat greu

Els Mossos d'Esquadra han detingut un veí de Figueres per apunyalar un veí seu aquest diumenge al vespre. Segons informen els mossos, cap a dos quarts de nou la víctima va arribar a la comissaria de la ciutat, on es va desplomar com a conseqüència de les ferides. Van activar atenció mèdica perquè l'home, que té 57 anys, tenia ganivetades a la zona del pit.

L'ambulància el va portar primer a l'hospital de Figueres però, des d'allà, el van traslladar a Can Ruti en estat greu. Els mossos han obert una investigació i han detingut un home de 41 anys com a suposat autor de les ganivetades. Li atribueixen un delicte de lesions. L'home passarà a disposició del jutjat en funcions de guàrdia a Figueres.

La víctima va arribar a la comissaria dels Mossos d'Esquadra de Figueres pel seu propi peu però es va desplomar de seguida com a conseqüència de les ferides per arma blanca. Immediatament van activar els serveis mèdics, que el van traslladar a l'hospital de la capital de l'Alt Empordà. Des d'allà, però, el van derivar a l'hospital Can Ruti de Badalona, on va ingressar en estat greu.

Segons informen els Mossos d'Esquadra, l'home va rebre més d'una ganivetada a la zona del pit i a l'abdomen. Els agents de l'àrea d'investigació van obrir una investigació i poc després van detenir un veí de la víctima com a suposat autor de l'apunyalament.

El detingut té 41 anys i els mossos li atribueixen un delicte de lesions tot i que, per la zona agredida i el tipus d'apunyalament, no es descarta que acabi essent sospitós d'una temptativa d'homicidi. La investigació continua oberta i el detingut està pendent de passar a disposició judicial.