Gran Jonquera celebra la 2a recollida solidària de joguines

Fins el 20 de desembre es podran dipositar al Punt d'Informació del centre comercial

‘Donem joc als nens’ és el nom de la campanya solidària de recollida de joguines que porta a terme per segon any el centre comercial Gran Jonquera Outlet & Shopping. La recollida es fa fins el 20 de desembre al Punt d’Informació del centre comercial, situat a la Plaça de la Torre Eiffel.
 
Gran Jonquera i Creu Roja La Jonquera col·laboren per segona vegada en una acció solidària i el centre comercial es converteix en el segon punt de recollida de joguines, a part de La Creu Roja de la població.
 
Aquesta iniciativa pretén recollir tot tipus de joguines per a nens de 0 a 12 anys i repartir-les durant les festes nadalenques als infants de famílies amb pocs recursos de la zona.
 
També fins aquest diumenge 20 de desembre, el centre comercial comptarà amb altres activitats i promocions com el sorteig d’un Forfet Atotaneu 5.0 per esquiar tota la temporada a les pistes de Vall de Núria, Espot, Port Ainé, Vallter 2000 i La Molina o el concurs #elpareonelsocjo, que premiarà el guanyador amb una targeta regal de 500€.