Les cançons de Sau tornaran a sonar en cinc concerts d'homenatge a la banda

Un grup de músics impulsen la iniciativa anomenada 'Tornem a Sau'

Un grup de músics que van créixer amb les cançons de Sau han impulsat 'Tornem a Sau', un projecte que busca tornar a fer sonar les cançons de la banda en una gira d'homenatge formada per cinc concerts. Pep Sala també col·laborarà en la iniciativa, acompanyant al grup en directe.

La gira 'Tornem a Sau' començarà el proper 5 de febrer a la Sala Mirona de Salt i finalitzarà a mitjan març, després de passar per les quatre demarcacions catalanes.

A principis de gener, es presentarà un tema inèdit composat especialment per a l'ocasió per Pep Sala i Joan Capdevila i faran una readaptació de 'Sense estil', el primer 'single' de Sau. Sau va ser un dels grups pioners del rock català. El grup es va formar el 1987 i va tocar fins el 1999, any en què va morir Carles Sabater per una aturada càrdio-respiratòria després d'un concert a Vilafranca del Penedès.

A les portes que la històrica banda compleixi 30 anys, un grup de músics vol fer reviure en cinc concerts les cançons de la banda que, ens molts casos, ja s'han convertit en himnes. El primer tindrà lloc el 5 de febrer a La Mirona de Salt. El 12 de febrer 'Tornem a Sau' passarà per L'Era del Sot de Vic, el 20 de febrer per la Sala Zero de Tarragona, el 27 de febrer oferirà un concert a Luz de Gas de Barcelona i es tancarà la iniciativa l'11 de març a La Manolita de Lleida.

Les entrades pels cinc concerts es posaran a la venda a partir d'aquest dilluns a través del web de la banda.