Un mort en un xoc frontal entre un cotxe i un autobús a la C-66 a la Pera

La víctima és el conductor del turisme

J. M. B. C., de 62 anys i veí de la Bisbal d’Empordà, ha mort aquest dilluns a la tarda en un xoc frontal entre un cotxe i un autobús a la carretera C-66 a la Pera (Baix Empordà).

L'accident s'ha produït poc després d'un quart de cinc de la tarda al quilòmetre 18, a la cruïlla de Rupià, on per causes que es desconeixen un Seat Toledo i un autobús de l'empresa Sarfa han col·lidit frontalment.

Com a conseqüència, el conductor i únic ocupant del turisme ha resultat mort. En l’autocar viatjaven vuit persones. Segons el SEM una persona ha resultat ferida lleu i ha estat donada d’alta al lloc, mentre que dues més han resultat ferides menys greus i han estat traslladades a l’hospital de Palamós. (S'han afegit dades de la persona finada i noves dades dels ocupants de l'autobús a l'entradeta. També s'ha actualitzat el nombre d'efectius desplaçats al lloc dels fets al cos del text)

En el sinistre han actuat sis patrulles dels Mossos d’Esquadra, sis dotacions dels Bombers de la Generalitat i un helicòpter medicalitzat i dues ambulàncies del Sistema d’Emergències Mèdiques (SEM). La via ha estat tallada en ambdós sentits de la marxa i després s’ha pogut habilitar pas alternatiu.