Extingit l'incendi de l'empresa S3 Engine Parts de Salt

El foc ha cremat totalment una nau de 2.000 metres quadrats

Els Bombers de la Generalitat han donat per extingit poc després de les cinc d'aquesta tarda l'incendi que afectava la nau de l'empresa S3 Engine Parts, situada al polígon industrial de Torremirona de Salt (Gironès) i dedicada a la fabricació de recanvis de motos de trial.

El foc s'ha iniciat a les cinc de la matinada passada i no ha quedat controlat fins a dos quarts de nou del matí. A partir d'aquest moment set dotacions dels Bombers de la Generalitat han estat remullant i inspeccionant la zona fins que l'han pogut donar per extingit. La nau, d'una superfície de 2.000 metres quadrats, ha cremat totalment i han quedat afectades la façana principal i la paret posterior, a més de la teulada de la planta.

El foc també ha afectat parcialment la nau del costat, de l'empresa La Jabugueña, amb esquerdes a la paret que col·lideix amb S3 Engine Parts i amb afectació de fum a l'interior de les instal·lacions. Cap persona ha resultat ferida i tampoc ha estat necessari fer cap desallotjament ja que a l'interior de les naus no hi havia ningú en el moment de l'incendi.