El Teatre de Bescanó repeteix la campanya 'Qui no corre...vola!'

A partir de l'1 de desembre es posen a la venda 1.300 entrades amb descomptes que poden arribar al 50%

L'objectiu del Teatre de Bescanó és que ningú quedi fora del teatre per un tema econòmic. Per això, obre una nova convocatòria de la campanya 'Qui no corre...vola!' a partir de l'1 de desembre i fins el 21 de desembre (o fins a esgotar entrades).

En total, es posen a la venda 1.300 entrades amb preus promocionals. Cada espectacle tindrà un descompte del 50% en el preu habitual per a les vint primeres persones que reservin entrada; les vint persones següents en reservar gaudiran del 40% de descompte; les altres vint pagaran un 20% menys i a les 40 següents se'ls descomptaran les despeses de gestió. En alguns casos, les entrades queden per 8 euros pel que fa als espectacles de teatre i fins a 4 euros en funcions de teatre familiar.

Descomptes a 13 espectacles

En total, són 13 els espectacles que formen part de la campanya i tots estan inclosos dins la temporada actual, que s'allarga fins al maig. Pel que fa a teatre, gaudiran de descomptes els espectacles 'Tortugues: La desacceleració de les partícules', de la Cia. Flyhard;'Kilòmetres', de la Cia. Meri Yanes; 'Mata al teu alumne', de Carles Mallol, de la Cia Flyhard; 'Conillet', amb Clara Segura; i 'André i Dorine', de la Cia Kulunka Teatro.Pel que fa a la programació de teatre infantil i familiar, en la promoció s'inclouen 'Ni piu al bosc', de la Cia. Terranegra; 'El llop ferotge', de la Cia. El príncep Totilau; 'La Ventafocs. El musical amb ritme dels 50', de la Cia. La Roda Produccions; i 'Patatu', d'Àngels Bassas.

Pel que fa a l'apartat de música, també gaudeixen de descomptes l'espectacle d'Obesses, 'Monstres i princeses'; Les Anxovetes amb 'En fresc'; Lax'n'Busto amb 'De prop' i Blaumut, amb 'El primer arbre del bosc'. Aquesta és la sisena campanya de promoció que impulsa el teatre d'aquest petit poble del Gironès. "El nostre objectiu és apropar el teatre a tothom", justifica el director del teatre, Quim Marcé, que recorda que en totes les campanyes s'han exhaurit les entrades i que això demostra que les campanyes tenen èxit.