Un home mor en bolcar amb el tractor a la Vall d'en Bas

La víctima és un veí de les Preses de 58 anys que feinejava al camp en el moment de l'accident

Un veí de les Preses (Garrotxa) de 58 anys ha mort aquest dilluns a la tarda en bolcar amb el tractor al Mallol, a la Vall d'en Bas. Els Mossos d'Esquadra han rebut l'avís de l'accident laboral en una zona agrícola cap a un quart de sis de la tarda.

Ha estat un veí qui ha donat l'avís perquè s'ha trobat el tractor bolcat al costat d'un camp. Quan els mossos han arribat al lloc dels fets han vist que sota el vehicle hi havia el conductor, que havia quedat atrapat. Tot i la ràpida actuació dels serveis d'emergència, no han pogut fer res per salvar-li la vida.

A l'accident hi han intervingut dues dotacions dels Mossos d'Esquadra de la comissaria d'Olot, dues ambulàncies del Sistema d'Emergències Mèdiques i cinc dotacions dels Bombers de la Generalitat. L'aixecament del cadàver s'ha pogut fer a quarts de vuit del vespre.

Els mossos han informat del sinistre al jutjat d'instrucció en funcions de guàrdia d'Olot i al Departament d’Empresa i Ocupació, d'acord amb els procediments habituals en accidents laborals amb víctimes mortals.