Els Marrecs de Salt descarreguen un 5de7 a ritme de tambors africans

Una pancarta al balcó ha recordat a un dels membres dels Xicots de Vilafranca que va morir la setmana passada

D'altra banda, els Marrecs han aconseguit carregar la seva primera torre de 7 de la temporada, però unes quantes sotragades a la descarregada han provocat que el castell es desestabilitzés i acabés fent pinya. En tercera ronda, han realitzat un espectacular 3 de 7 aixecat per sota. Per finalitzar l’actuació s’han realitzat dos pilars de 5 simultanis.

Els  han acompanyat els Xicots de Vilafranca, que han realitzat un 3de7, un 4de7 , una torre de 6 i un pilar de 5.

Actuació de dol

La setmana passada els Xicots de Vilafranca van perdre un dels seus membres a causa d’un accident de trànsit. Aquest fet, va provocar que la colla, en un primer moment decidís no venir a actuar, però finalment, i per desig de la família, van decidir mantenir el compromís i retre un homenatge al jove traspassat.

En aquest sentit els Marrecs han fet una gran pancarta penjada del balcó de l’Ajuntament amb la frase ‘Amunt Xicots’ per tal de donar ànims a la colla vilafranquina i tots els membres de les dues colles s’han col·locat una cinta negre al braç en senyal de dol. L’actuació també ha començat amb 2 pilars per part de les dues colles.

Després de l’actuació el president dels Xicots ha dirigit unes paraules agraint el recolzament en aquests moments als Marrecs, i ha explicat que aquesta seria la última actuació dins el calendari d’aquesta temporada. S’han viscut moments de gran emotivitat que han desbocat en un gran aplaudiment per part de les dues colles.