Localitzat amb vida el boletaire desaparegut dilluns a Palol de Revardit

Una parella ha trobat l'home dèbil i inconscient a la zona del Golf Girona

Una parella han trobat amb vida aquest dijous el boletaire que va desaparèixer dilluns passat a Sant Martí de la Mota, al terme municipal de Palol de Revardit (Pla de l'Estany), segons han informat els Bombers de la Generalitat. L'home, de 60 anys, ha estat localitzat cap a dos quarts de dues d'aquest migdia a la zona del Golf Girona.

Es troba dèbil i inconscient i el SEM el trasllada en helicòpter a l'Hospital Josep Trueta de Girona. En el dispositiu de recerca, coordinat des del Punt de Trànsit dels Bombers de la Generalitat que han situat prop d’on es va localitzar el vehicle del desaparegut, hi ha participat aquest dijous participen 12 vehicles dels Bombers amb efectius del Grup d’Actuacions Especials (GRAE) i de la unitat canina del Grup Caní de Recerca (GCR). A més, també hi ha treballat els Mossos d'Esquadra amb les seves unitats de muntanya i canina, Agents Rurals i membres de les Agrupacions de Defensa Forestal (ADF) de la zona i voluntaris.

La zona on es buscava el boletaire té una vegetació de matollar molt densa i inaccessible en molts punts. Per això, avui també s'han fet tasques de desbrossament per tal d'obrir accessos per permetre a les unitats canines i els operatius arribar als diferents sectors del bosc.

Finalment, cap a dos quarts de dues del migdia una parella ha localitzat el boletaire a l'entorn del Golf Girona.