Trenquen el vidre d'un cotxe i roben la bossa de la dona que hi dormia dins

Els homes van ser detinguts posteriorment

Agents dels Mossos d’Esquadra, conjuntament amb efectius de la Regió Policial Metropolitana Nord, van detenir, el 7 d’octubre, a La Roca del Vallès, tres homes de 27 a 34 anys, nacionalitat espanyola i veïns del Prat del Llobregat i Barcelona, com a presumptes autors d’un delicte de robatori amb força a interior de vehicle.
 
Pels volts de les quatre de la matinada una patrulla de mossos de Santa Coloma de Farners, que es trobava realitzant tasques de seguretat ciutadana per l’AP-7, va rebre l’avís que una dona havia esta víctima d’un robatori amb força a l’interior del seu vehicle.
 
El agents van saber que el robatori s’havia produït quan la dona estava dormint a l’interior del seu cotxe a l’àrea de servei Gironès sud, quan es va veure sorpresa per uns individus que li van trencar el vidre d’una finestra i li van sostreure la bossa de mà. La víctima va poder veure com els lladres fugien amb cotxe.
 
Immediatament els mossos van localitzar un vehicle circulant a gran velocitat amb tres ocupants al seu interior. Durant el seguiment, la patrulla va veure com els lladres llençaven la bossa de mà per la finestra.
 
Després de demanar recolzament, van iniciar el seguiment del vehicle fins que el van poder interceptar a la sortida de Cardedeu.
 
Els mossos els van identificar i escorcollar. En l’escorcoll els agents van localitzar 3.500 euros repartits en diverses butxaques de la roba dels tres homes. Al cotxe es va localitzar, a la guantera davantera, un tornavís i una llanterna.
 
Davant els fets observats, els tres homes van quedar detinguts i els mossos van  retornar íntegrament tots els diners a la víctima del robatori.
 
Els detinguts, amb nombrosos antecedents, van passar el dia 8 d’octubre a disposició del jutjat d’instrucció en funcions de guàrdia de Granollers, el qual en va decretar la seva llibertat amb càrrecs.