Tres detingudes per intentar robar un mòbil al Mediamarkt de Girona

Una d'elles, Dora Graciela, tenia un requeriment judicial a Màlaga

La Policia Municipal de Girona va detenir ahir, al voltant de les nou del vespre, Dora Graciela O., de 64 anys d’edat; Vanesa Elizabeth G., i Sandra Amalia B., totes dues de 35 anys d’edat i les tres amb domicili desconegut, com a presumptes autores d’un delicte de furt.
 
Els fets van passar al voltant de quarts de nou del vespre d’ahir, dilluns, quan la Central de Coordinació de la Policia Municipal va rebre una trucada al 092 d’un establiment comercial del Mas Gri en què s’informava que havien aturat tres dones perquè estaven intentant furtar productes de l’establiment.
 
Immediatament, una patrulla de la Policia Municipal amb dos agents es va adreçar al centre comercial on el cap de seguretat de l’establiment els va explicar que havia vist tres dones amb una actitud que li havia provocat sospites. En concret, es tractava de tres dones que estaven al centre i que de forma coordinada agafaven objectes tapant-se entre elles per furtar. Una d’elles agafava un objecte i li passava a l’altra mentre l’amagava dins una bossa de plàstic. El vigilant va parar-se una d’elles quan ja havia passat la línia de caixa. Les tres dones estaven dins una sala del centre comercial en espera de la policia.
 
Tot seguit, els policies les van identificar i van constatar que dues d’elles tenien passaport i una anava indocumentada. També van trobar, dins d’una bossa folrada amb paper d’alumini que havien passat per la línia de caixa sense pagar, un telèfon mòbil valorat en 700 euros. Les dones portaven més bosses amb folre metàl·lic preparades per robar, però al veure’s controlades pel vigilant de seguretat del centre havien tornat a deixar els objectes al seu lloc.
 
Després de gestions policials, van comprovar que una d’elles, Dora Graciela, tenia una ordre de requeriment del Jutjat Penal de Màlaga. Per tot plegat es va procedir a la detenció com a presumptes autores d’un delicte de furt a Dora Graciela O., Vanesa Elizabeth G. i Sandra Amalia B., totes tres amb antecedents penals.