Quart dia de recerca del boletaire perdut a Sales de Llierca

Set dotacions hi participen

Els Bombers de la Generalitat han reprès aquest dilluns a primera hora la recerca del boletaire que es va perdre dijous passat a la tarda mentre buscava bolets en una zona boscosa al terme municipal de Sales de Llierca (Garrotxa). Des d'aleshores els Bombers de la Generalitat tenen activat un dispositiu de recerca i, concretament, aquest matí set dotacions han reprès la recerca del boletaire, que se centra sobretot a la zona de la Serra d'Entreperres i el Coll del Jou. El desaparegut és un veí de Banyoles de 70 anys que es va perdre pels volts de les cinc de la tarda de dijous passat quan estava buscant bolets amb un company en aquesta zona del terme de Sales de Llierca.
 
El desaparegut va aconseguir contactar amb el seu company per comunicar-li que s'havia perdut tot i que l'home, un boletaire expert, es coneixia bé la zona perquè ja hi havia anat altres vegades.

Divendres passat a mig matí un efectiu dels GRAE fora de servei que estava d'excursió per l'Alta Garrotxa, a la zona del Coll de Jou, va sentir uns crits en aquest indret quan sobrevolava un helicòpter per aquest espai. Un fet que va comportar que els equips de rescat ampliessin la zona de recerca. La zona per on s'ha perdut el boletaire és un espai on hi ha vegetació molt frondosa i amb pocs camins, un fet que dificulta la localització del desaparegut tant per l'aire com per terra.