Atrapen a l'estació de Girona un home amb 139 bossetes d'haixix

L'home portava la droga amagada en una motxilla

La detenció va tenir lloc aquest dilluns pels voltants de la una de la tarda. L'agent de la unitat canina de la Policia Municipal, acompanyat de la pastor alemany 'Xica', estava fent un control preventiu per l'estació de trens i autobusos. De sobte, mentre caminaven per una andana, la gossa va començar a fer signes que havia detectat presència de drogues. Just abans, el policia i l'animal s'havien creuat amb un home que portava diferents motxilles.

L'agent de la unitat canina va demanar reforços i un altre policia de suport va anar fins a l'estació. Allà, els policies van demanar al sospitós si portava drogues en algun lloc de l'equipatge. L'home, M. Dambrosio, de 37 anys i sense domicili conegut, en un primer moment va negar dur cap mena d'estupefaent al damunt.

Però quan els agents l'anaven a escorcollar, ell mateix els va ensenyar on havia amagat l'haixix. En una motxilla petita, hi portava fins a 139 bossetes d'aquesta droga, de diferents mides i materials. L'home, que no tenia antecedents, va quedar detingut per un delicte contra la salut pública per tràfic de drogues.

El tinent d'alcalde i regidor de Seguretat, Joan Alcalà, ha posat aquesta actuació com a exemple de "l'aposta que es va fer amb la creació de la unitat canina de la Policia Municipal". Per a Alcalà, la detenció d'aquest dilluns "posa de manifest la important tasca preventiva que duu a terme aquesta unitat".