Millo (PP) intenta atemorir als pescadors independentistes

Assegura que amb la independència perdran les ajudes europees

Enric Millo ha visitat aquest dijous la confraria de Blanes per conèixer de primera mà les necessitats del sector. "Som conscients que el sector pesquer és un sector important per les comarques de Girona, que ocupa moltes famílies, i el nostre compromís amb ells és ferm" ha afirmat el candidat.

El cap de llista popular reitera que la independència de Catalunya comportaria quedar fora de la Unió Europea (UE) i que això "seria catastròfic" també per a l'economia del país. "La pesca seria un dels sectors més perjudicats", ha assegurat Enric Millo que avisa que els pescadors de la Costa Brava deixarien de rebre ajudes europees, que són "del tot necessàries".

El candidat popular ha insistit que el 27-S no són unes eleccions per decidir entre Catalunya i Espanya, "sinó entre independentisme i estabilitat". "Aquest és l'autèntic conflicte", ha afegit el cap de llista. El PP creu que la independència provocaria un escenari inestable amb poca seguretat jurídica per rebre inversions per al desenvolupament econòmic.

"Apel·lo a la responsabilitat i a la consciència de tothom abans d'anar a votar en unes eleccions tan importants com aquestes, recordant que la independència ens deixaria sí o sí fora de la Unió Europea i, per tan, els interessos econòmics dels diferents sectors productius de la economia catalana quedarien greument afectats", ha opinat Millo.

Enric Millo està convençut que la independència portaria a un augment de la crisi i de l'atur i seria "un gran fre" per a les polítiques de recuperació econòmica i d'ocupació.

Millo fa una crida a la participació i a "sumar per superar els grans reptes" de la societat. "El 27-S els catalans tenim l'oportunitat de desfer-nos de la llosa que suposa el separatisme per a la recuperació i el benestar del poble català", ha conclòs.