Dues urbanitzacions de Sils disposaran de nou servei de transport públic

Des de les Comes i Vallcanera es podrà arribar a Riudarenes o Santa Coloma de Farners

Els veïns de la urbanització de Vallcanera i les Comes a Sils (Selva) disposaran d’un nou servei de transport públic per desplaçar-se al centre del municipi, Riudarenes o Santa Coloma de Farners. Es tracta d’un servei de transport a demanda telefònica i que es prestarà tots els divendres no festius i únicament recollirà aquells usuaris que hagin trucat a l’empresa adjudicatària del servei abans de les 18.00 h del dia laborable anterior al divendres que es vulgui realitzar el desplaçament.

Aquelles persones que estiguin interessades a fer una reserva només cal trucar al 972204868. El preu del trajecte serà d’1,45 euros fins a Riudarenes i Sils i de 2,10 euros fins a Santa Coloma de Farners. Es pot consultar la ruta d’aquest nou servei a l’apartat del web creat específicament. Amb tot, i amb l’objectiu d’aclarir tots els dubtes que puguin sorgir als veïns, s’ha programat una reunió per aquest divendres, 18 de setembre, a dos quarts de vuit del vespre al Centre Cívic de Vallcanera.

Aquest nou servei de transport la demanda telefònica es presta gràcies a un conveni entre el Consell, el Departament de Territori i Sostenibilitat de la Generalitat de Catalunya, i compta amb el suport de l’Ajuntament de Sils.