Condueix begut, s'accidenta i bolca amb el seu vehicle a Llagostera

El conductor, que ha resultat il·lès, quadruplicava la taxa d'alcohol permesa

n home de 40 anys, veí de Llagostera (Gironès), s'ha accidentat aquest matí de dissabte mentre circulava pel carrer Xaloc, a tocar de la riera que passa per aquesta localitat gironina. Els fets han succeït a un quart de deu del matí quan el conductor s'ha accidentat i ha bolcat amb el seu vehicle anant a parar al bell mig de la riera.

Fins al lloc dels fets s'han desplaçat efectius de la Policia Local de Llagostera i dels Mossos que han practicat la prova d'alcoholèmia al conductor. L'home ha donat positiu amb una taxa de 1,15 mg/l en aire expirat, més de quatre vegades el màxim permès. Per això, els agents li han imputat un delicte contra la seguretat del trànsit.

El conductor fa poc temps que s'ha traslladat a viure a Llagostera. En principi, no té antecedents policials i abans vivia a Girona. L'incident s'ha produït a un quart de deu del matí i només s'hi ha vist implicat un sol vehicle tot i que ha estat un accident aparatós ja que el vehicle ha quedat completament girat.

En un primer moment, els efectius de la Policia Local de Llagostera s'han traslladat fins al lloc dels fets i, posteriorment, han demanat suport als Mossos d'Esquadra per poder realitzar la prova d'alcoholèmia. L'home ha estat sancionat per la via penal ja que superava de llarg la taxa màxima legal permesa que són 0,25 mg/l en aire expirat.