Expulsat del rodatge de 'Joc de Trons' per voler assistir a la Diada

Marc Arranz assegura que li van prohibir canviar-se el torn per assistir a l'11-S

Marc Arranz Pujol, un jove de Girona, assegura que ha estat expulsat del rodatge de 'Joc de Trons' després d'haver sol·licitat un canvi de torn per assistir a la Diada Nacional de Catalunya.

Arranz, en declaracions a Catalunya Ràdio i RAC1, ha explicat que una de les responsables del càsting de l'empresa Modexpor inicialment li havia donat permís però en saber que era per anar a l'11-S se li va encarar per dir-li que "si es para ir a la mierda de la Diada no te lo cambio", ha explicat.

A partir d'allà l'extra i la responsable de càstings s'han enfrontat verbalment fins que Arranz ha estat expulsat del set. El jove ha apuntat que fou tractat com "un borratxo" i que "ningú s'atrevia a mirar-me la cara ni a defensar-me".

Per la seva banda, la productora Modexpor ha volgut desmentir les afirmacions del figurant a través de Twitter afirmant que és una "información partidista y falsa por parte de este señor que solo quiere protagonismo, hay que contrastar la noticia antes de dadle credibilidad, sobre todo cuando solo busca la confrontación, el único que falto al respecto fue el hacia nosotros y por eso se le invito a que se marchara. Manipulación completa por su parte queriendo mezclar Política con trabajo" (sic).