Presó per atracar un home i amenaçar-lo de mort a la Jonquera

L'incident va tenir lloc la matinada del 29 d'agost

Agents dels Mossos d’Esquadra de la comissaria de la Jonquera (Alt Empordà), van detenir el dia 29 d’agost, un home, de 27 anys, de nacionalitat marroquina i veí de Figueres, com a presumpte autor d’un delicte de robatori amb violència i/o intimidació i un delicte d’amenaces.
 
A quarts de sis de la matinada del 29 d’agost, uns agents van veure com dues persones s’estaven barallant davant les dependències policials de la Jonquera. La policia va separar els dos homes i van parlar amb ells.
 
Un dels implicats va manifestar als mossos que a la sortida d’un local d’oci nocturn de la població de la Jonquera (Alt Empordà), l’altre home l’havia abordat agafant-lo pel coll i amenaçant-lo amb un ganivet per tal de treure-li els diners que duia a la butxaca, però que havia pogut escapar.
 
Els fets van ocórrer a les quatre de la matinada i que en aquell moment l’havia retrobat en aquell carrer.
 
La víctima presentava diverses ferides a nivell facial, cranial i al tors. Mentre anava explicant la seva versió dels fets a la policia, l’altre home l’anava amenaçant de mort.
 
Els agents, davant els fets relatats, van detenir l’agressor per un delicte de robatori amb violència i un altre per amenaces.
 
El detingut, va passar el 29 d’agost a disposició del jutjat d’instrucció en funcions de guàrdia de Figueres, el qual va decretar el seu ingrés a presó.