Neneh Cherry sedueix l'Acústica en el seu únic concert a l'Estat

Un dels altres plats forts del dia ha estat Joan Dausà amb Aïna Clotet

Després de tancar la darrera edició del Sónar, Neneh Cherry, una de les icones musicals de la dècada dels 90, ha tornat a Catalunya com a cap de cartell de l'Acústica de Figueres. La sueca, allunyada dels escenaris molts anys, ha actuat al Teatre Municipal El Jardí en l'únic concert que oferirà aquest estiu a l'estat espanyol.

Cherry, de 51 anys, ha demostrat sobre l'escenari el poder de seducció que la va fer referent de la música alternativa amb èxits com '7 Seconds'. Cherry ha cantat cançons del seu darrer treball discogràfic 'Black Project' i èxits com 'Woman'. Un altre dels plats forts de la segona jornada de l'Acústica ha estat el concert de Joan Dausà acompanyat de l'actriu Aïna Clotet.

Malgrat que el Teatre Municipal El Jardí de Figueres no s'ha omplert del tot en un dels concerts de pagament de l'Acústica, el públic assistent ha tingut l'oportunitat de gaudir d'una icona musical que no es prodiga gaire als escenaris catalans. De fet, l'actuació d'aquest divendres és l'única que farà durant tot l'estiu a l'estat espanyol i suposa el seu retorn després de triomfar en la darrera edició del Sónar.


Acompanyada d'un sintetitzador i una bateria, la cantant i compositora sueca ha demostrat que als seus 51 anys no ha perdut l'energia i el magnetisme sobre l'escenari. Durant l'actuació, Cherry ha interpretat peces del seu nou disc 'Black Project', enregistrat el 2014 després de 16 anys de silenci discogràfic, i alguns dels temes que la van portar al capdavant de les llistes d'èxits com 'Women' o 'Manchild' o 'Buffalo'.

Joan Dausà i Aïna Clotet

Un altre dels plats forts de la segona jornada de l'Acústica ha estat el concert de Joan Dausà a la plaça Gala i Salvador Dalí. En un format íntim, només acompanyat pel seu piano i un xelo, el cantautor català ha presentat el seu darrer treball 'On seràs demà' (2014). Entre cançó i cançó, Dausà i l'actriu Aïna Clotet han recitat textos de Dalí.