La víctima mortal de l'accident de Ventalló és un veí de Pals de 27 anys

En el mateix sinistre una altra persona ha resultat ferida greu i tres més ferides lleus

Mohamed L. C., veí de Pals (Baix Empordà) de 27 anys, és la víctima mortal de l'accident frontal que ha tingut lloc aquest divendres al matí a Ventalló (Alt Empordà) entre el tot terreny que conduïa i un turisme.

Posteriorment una furgoneta ha xocat amb els dos vehicles accidentats. En el mateix sinistre hi ha hagut quatre ferits més, una dona amb lesions de caràcter greu que ha estat evacuada en helicòpter a l'hospital Josep Trueta i tres persones més que han resultat ferides menys greus.

Una d'elles ha estat traslladada també al Trueta i les altres dues a l'hospital de Figueres. Cal recordar que els fets han tingut lloc cap a les onze del matí al quilòmetre 368,6 de la carretera C-31.

Arran del sinistre s'han activat cinc dotacions dels Mossos d'Esquadra, l'helicòpter medicalitzat i tres ambulàncies del Sistema d'Emergències Mèdiques (SEM) i set vehicles dels Bombers de la Generalitat. Pel que fa a l'afectació viària, la carretera ha estat tallada en ambdós sentits fins a les 13.00 h aproximadament.