Detinguda una veïna de Girona amb gairebé 800 plantes de marihuana a Les Planes d'Hostoles

Havia estat arrestada prèviament en el dispositiu a la Font de la Pòlvora del juliol

Els Mossos d'Esquadra han detingut una dona de 47 anys que tenia una autèntica plantació de marihuana en una casa de les Planes d'Hostoles (Garrotxa) malgrat ella és veïna del barri de la Font de la Pólvora de Girona. A finals de juliol, els Mossos d'Esquadra van portar a terme un macrooperatiu contra el tràfic de drogues en aquest barri, perquè sospitaven que era l'epicentre d'una xarxa de distribució de droga. Hi van prendre part 300 agents, es van fer entrades i escorcolls simultanis a diversos municipis de la demarcació i es van detenir 28 persones.

Tot i això, els agents encara buscaven aquesta dona i el seu marit, sobre els quals pesava una ordre de cerca i captura. La policia els va aconseguir atrapar aquest dimecres, en un control policial que havien muntat a l'entrada del barri. Arran d'aquest cas, la detinguda va declarar ahir mateix al jutjat de guàrdia de Girona, d'on en va sortir en llibertat amb càrrecs.

Però poques hores més tard, la dona tornava a estar emmanillada a dins d'un cotxe policial. Aquest cop, els Mossos d'Esquadra la van enxampar a les Planes d'Hostoles, on hi té una altra casa. I al garatge, els agents hi van descobrir fins a 780 plantes de marihuana, amb tota la infraestructura necessària per fer-les créixer.

La dona va tornar a quedar detinguda per un delicte contra la salut pública. Aquest divendres, ha passat a disposició judicial a Olot.