Dos ferits greus i un de lleu en una topada entre un cotxe i un camió a l'N-II a Figueres

La carretera ha quedat tallada en els dos sentits i després s'ha donat pas alternatiu

Un turisme i un camió han xocat aquest matí quan passaven sis minuts de dos quarts de nou a l'N-II en el punt quilomètric 755 al seu pas per Figueres.

A causa de l'impacte els els dos ocupants del turisme han resultat ferits de caràcter greu i el conductor del camió lleu. Fins a quatre dotacions dels Bombers de la Generalitat s'han desplaçat al lloc dels fets i han treballat per excarcerar les tres víctimes de l'interior del vehicle. La víctima més greu ha estat evacuada a l'Hospital Josep Trueta de Girona en helicòpter mentre que la segona també de gravetat se l'ha evacuat en ambulància al mateix centre.

Amb tot, també s'ha requerit l'ajuda dels Bombers per a excarcerar el conductor del camió que ha resultat ferit lleu i l'han traslladat a l'Hospital de Figueres.

Per la seva banda els Mossos d'Esquadra han desplaçat tres dotacions que han tallat el trànsit durant mitja hora i posteriorment s'hi ha donat pas alternatiu. Durant l'estona que la carretera ha estat tallada els vehicles s'han desviat per l'N-260.

A hores d'ara es desconeixen les causes per les quals s'ha produït l'accident.

Informació patrocinada per: