Busquen per Queralbs un motorista que porta més de deu dies desaparegut

El seu germà va denunciar-ne la desaparició divendres passat

Bombers i Mossos d'Esquadra busquen per la zona de Queralbs (Ripollès) un motorista de Gavà que porta més de deu dies desaparegut.

Els agents van rebre la denúncia de la desaparició divendres passat. El germà del motorista va anar a la comissaria del Vendrell per explicar que, des de feia una setmana, no tenia notícies de l'home, que té 55 anys i viu a Gavà. L'última vegada que havien parlat va ser el 8 d'agost però, a partir d'aleshores, no havia pogut contactar amb ell.

L'única pista que s'ha trobat del desaparegut fins ara és la seva moto, amb la qual solia sortir a fer rutes. El vehicle va aparèixer a Queralbs i, a partir d'aquí, els Bombers es van mobilitzar i van activar la recerca, on també hi participen els Mossos d'Esquadra. De totes maneres, el mal temps que feia ahir a la zona, on va ploure i pedregar, van obligar a suspendre-la.

Aquest matí, el dispositiu de recerca s'ha tornat a activar. Els Bombers hi destinen dos vehicles, efectius dels GRAE, la unitat canina i un helicòpter, que fa passades per la zona muntanyosa des de l'aire. Al dispositiu també hi donen suport els Mossos d'Esquadra amb dues unitats, una patrulla uniformada i una altra del grup de muntanya.