Peralada vibra amb el tribut a Edith Piaf

Anne Carrere va protagonitzar 'Piaf ! L'Espectacle' a l'Auditori del Castell

El Castell de Peralada va acollir ahir a la nit un tribut a la popular cantant francesa Edith Piaf, coincidint amb els actes de commemoració del primer centenari del seu naixement, que enguany se celebren a França.

El tribut va consistir en un sopar-espectacle seguint la línia dels que s’han anat celebrant en les últimes tres temporades, amb uns concerts de tribut a reconeguts artistes com ABBA o Johnny Holliday, per posar alguns exemples. Amb un plantejament similar als xous de la Vegas, els assistents van poder gaudir prèviament d’un sopar gourmet preparat pel xef del Castell de Peralada, Joan Moreno, i maridat amb els vins de la casa al Restaurant La Parrilla. L’espectacle es va portar a terme a continuació, a l’Auditori del Castell.

Inspirat en la pel·lícula guanyadora del premi “La Môme” que va ser un èxit internacional, PIAF ! L'ESPECTACLE explica, en només dues hores, la història de la vida i la carrera d’Edith Piaf a través de totes les cançons d'èxits en la veu de l'actriu i cantant Anne Carrère. Germaine Ricord, amiga, confident i corista de l’Edith Piaf real es va enamorar de la veu d’Anne Carrère només conèixer-la.

L’espectacle, dividit en una primera part més teatralitzada, i una segona de concert més clàssic, va fer les delícies dels assistents que quasi omplien l’auditori, en la seva major part d’origen francès. Amb una posada en escena senzilla però del tot efectiva basada en projeccions d’imatges sobre la vida i la carrera de la controvertida artista, Carrère va reinterpretar amb una energia encisadora, i acompanyada tan sols de quatre músics, temes tan inoblidables i universals com “Non, je ne regrette rient”, “La vie en rose” o “Adieu mon coeur” , entre d’altres, uns temes que van emocionar a un públic totalment rendit a una vetllada del tot nostàlgica.

Els propers tributs arribaran els propers 9 d’octubre i 20 de novembre, en aquestes ocasions, a Barry White i a Frank Sinatra, respectivament.