Oberta la convocatòria per les beques d’ajudes d’allotjament en residències d’estudiants a Girona

Es tracta d’una millora inclosa en el nou conveni establert amb Siresa Campus

L’Ajuntament de Girona ha obert la convocatòria per atorgar sis beques d’ajudes d’allotjament en residències d’estudiants de Girona i de Barcelona gestionades per Siresa Campus. En concret, s’ofereixen dues beques del 100% per a l’allotjament a la residència de Girona, dues beques del 100% per a l’allotjament a la residència que l’empresa té a Barcelona (a Lesseps) i dues beques del 50% per a l’allotjament en aquesta mateixa residència de la capital catalana.
 
Arran de la transmissió de la concessió per a l’explotació de la residència d’estudiants de Girona de Siresa Gironina a Siresa Campus, aprovada en el Ple del febrer passat, l’empresa Siresa va millorar el conveni establert fins al moment i va afegir al pagament del cànon anual i un cànon en espècie consistent en aquestes sis beques, que es portarà a terme fins que s’acabi la concessió. L’Ajuntament de Girona s’encarregarà de la gestió i l’adjudicació d’aquestes ajudes.  
 
Les beques, que són per al curs 2015-2016, consisteixen en l’allotjament en habitacions dobles de la residència, en les condicions generals en què es contracten normalment i en queden excloses les despeses per consums d’aigua, gas i electricitat i els serveis opcionals.
 
El termini per a la presentació de les sol·licituds finalitzarà el 15 de setembre.