Un conductor atropella un mosso en un control d'alcoholèmia a les Preses

L'agent ha estat operat perquè el vehicle li va passar per sobre del peu

Un mosso d'esquadra ha resultat ferit mentre feia un control d'alcoholèmia a les Preses (Garrotxa). Els fets van passar la matinada de dissabte quan un cotxe es va saltar el control i va atropellar l'agent. El cotxe li va passar per sobre del peu i també va fer-se una ferida al cap en caure a terra.

El mosso va ser traslladat a l'hospital on el van operar per les ferides al peu. Els mossos van detenir el conductor del vehicle però la detenció va quedar sense efecte quan van comprovar que tenia domicili conegut i que havia donat negatiu en les proves d'alcoholèmia i drogues.

Haurà de presentar-se als jutjats quan se'l requereixi. Els Mossos d'Esquadra havien muntat un control de drogues i alcoholèmia a la C-152, al punt quilomètric 47, al terme municipal de les Preses. Eren passades la una de la matinada quan van adonar-se que un cotxe venia cap a ells i no alentia la marxa tot i les senyals lumíniques que anunciaven el control. 

El conductor del vehicle, que possiblement anava despistat i no va veure el control, va girar el volant a l'esquerra per evitar un dels agents que estava a la part inicial del control. El vehicle, però, no va poder esquivar un altre agent i li va passar per sobre del peu. El policia va caure a terra a resultes de l'impacte i també es va fer un trau al cap. A causa de les ferides, el mosso va ser traslladat a l'hospital i hagut de ser operat de les ferides al peu. 

El conductor del vehicle va quedar detingut per lesions per imprudència greu. Com que els agents van comprovar que el conductor tenia domicili conegut i va presentar fiança es va deixar la detenció sense efecte a l'espera que el jutjat el citi a declarar. L'home va donar negatiu tant en la prova d'alcohol com en la de drogues.