Una parella de Santa Coloma de Farners, guanyadora del concurs de l’Espai Gironès

Ivan Masó i Pili Valls han guanyat un cap de setmana en un balneari

Quin va ser el primer viatge que vàreu fer junt? Quin és el millor record dels deu anys de relació? Si guanyéssiu la loteria què seria el primer que faríeu junts? Aquestes van ser algunes de les deu preguntes que es varen fer dissabte a les parelles que van participar en el concurs de l’Espai Gironès. Els guanyadors van ser Ivan Masó i Pili Valls, de Santa Coloma de Farners, que han rebut un premi d’un cap de setmana en el balneari  Font Vella de Sant Hilari Sacalm durant el mes d’agost que inclou la nit d’hotel, l’esmorzar, el sopar i l’accés al circuit termal. “Ens hem divertit molt, és un concurs molt original”, van manifestar.

Les parelles participants es van seleccionar per mitjà d’un sorteig entre la trentena de parelles que en total  es van inscriure durant les últimes setmanes al punt d’informació del centre comercial per poder participar L’únic requisit que han hagut de complir és que durant aquest 2015 han de celebrar els deu anys de casats o de parella de fet.

Els participants van haver de respondre les preguntes que els van fer a l’estil dels concursos televisius per demostrar els coneixements que tenen l’un de l’altre. La iniciativa forma part de la campanya “10 anys, 10 moments” que l’Espai ha impulsat aquest 2015 per tal de compartir la celebració del seu desè aniversari a través de 10 esdeveniments que es duen a terme. El concurs de dissabte és el setè moment.

Els tres primers moments s’han adreçat a clients, amb un premi d’un cap de setmana a Vallter, una festa d’aniversari a un nen de 10 anys i una gimcana de pares i fills, amb un premi d’un cap de setmana a Port Aventura per a una família. El quart moment s’ha dedicat als treballadors, amb 850 roses el Dia de Sant Jordi; el cinquè va coincidir amb l’aniversari del centre, amb una gran festa de “pel·lícula” adreçada als clients; i el sisè va ser un regal d’un salt en paracaigudes a Empuriabrava.

Més de 8.000 participants a Facebook

Durant aquest mes de juliol l’Espai Gironès també ha dut a terme quatre sortejos a través de la seva pàgina a la xarxa social Facebook per regalar estades al Centre Lúdic Termal Magma de Santa Coloma de Farners entre les més de 8.000 persones que hi han participat fins al moment. Per entrar en el sorteig només era necessari fer un m’agrada a la publicació que ho anunciava. Aquesta setmana se celebrarà l’últim sorteig.