Espai Gironès celebrarà un concurs estil 'Su media naranja' de Telecinco

La parella guanyadora obtindrà un cap de setmana en un balneari

Entre el 1990 i el 1996 un programa de la cadena Telecinco es va popularitzar a l'Estat per posar en un compromís desenes de matrimonis espanyols. "Su media naranja" era el nom de l'espai on el seu conductor, Jesús Puente els primers anys i Tate Montoya els dos últims, feia preguntes sobre la intimitat de les parelles per saber quin grau de coneixement tenien l'un de l'altre.

Aquest dissabte a les dotze del migdia el centre comercial Espai Gironès recupera aquest divertit concurs i ha seleccionat deu parelles que porten deu anys casades o de parella de fet. Aquestes, participaran a partir de les dotze del migdia a la planta baixa del centre comercial.

Els guanyadors s’enduran el premi d’un cap de setmana a l’Hotel Balnerari Font Vella de sant Hilari Sacalm durant el mes d’agost que inclou la nit d’hotel, l’esmorzar, el sopar i l’accés al circuit termal.

La iniciativa forma part de la campanya “10 anys, 10 moments” que l’Espai ha impulsat aquest 2015 per tal de compartir la celebració del seu desè aniversari a través de 10 esdeveniments que es duen a terme . El concurs de dissabte és el setè moment.