Un total de 24 joves d'arreu del món participen al camp de treball del castell de Montsoriu

L'activitat es porta a terme des del 1993

Fins a 24 joves d'arreu del món participen al camp de treball que s'està duent a terme al castell de Montsoriu. En aquest camp de treball, els joves estan treballant a la zona del fossar del castell ampliant la zona on van excavar l’any passat, situat al sector nord oest del castell de Montsoriu.


Aquesta és la 23 edició d’aquest camp de treball d’arqueologia, un dels més antics del nostre país i que se celebra des de l’any 1993. En l’edició d’enguany hi participen joves provinents de Corea, Taiwan, Rússia, Eslovènia, Illa Reunió, Dinamarca, Catalunya, entre altres.


El camp de treball està organitzat per la Direcció General de Joventut de la Generalitat de Catalunya i el Consell de Joventut d’Arbúcies i compta amb la direcció arqueològica dels tècnics del Museu Etnològic del Montseny i amb el suport del Patronat del castell de Montsoriu i el Consell Comarcal de la Selva. En el marc d’aquests dies, els joves que participen a aquest camp de treball realitzaran algunes sortides per conèixer una mica més el territori.