'Aturem la C-32' inicia una campanya de micromecenatge

Demanen 3.000 euros per iniciar una campanya informativa sobre possibles alternatives

La plataforma ciutadana "Aturem la C-32" ha iniciat una campanya de micromecenatge a través del portal "Tot Suma" on tenen per objectiu recaptar un total de 3.000 euros i iniciar així una campanya informativa on explicarien els perills de l'ampliació de l'autopista i quines podrien ser les possibles alternatives.

L'entitat explica que el nou tram de via ràpida afectaria un dels darrers paratges naturals existents en aquest territori que té un gran valor lúdic per els habitants de Blanes i Lloret que l'utilitzen per passejar, anar en bici o gaudir de la natura. 

Les alternatives passen, segons la plataforma, per millorar les carreteres existents d'accés a ambdós poblacions, ja què el moviment entre municipis representa el 70% del trànsit registrat, i per tant les actuacions en aquestes carreteres resoldrien millor els problemes de mobilitat.

Amb tot, són del parer que la Generalitat prioritza l'autopista C-32 per motius econòmics," ja què la concessionària Abertis finançaria aquesta infraestructura, que te un cost de 77 milions d'euros". Abertis a canvi renovaria la concessió de l'autopista C-32 al Maresme, que finalitza l'any 2021, cosa que ha generat un gran rebuig per part dels veïns del Maresme.