Uns deu joves intoxicats per clor en una piscina d'un càmping de Ripoll

Han estat evacuats a l'Hospital de Campdevànol

Uns deu joves han resultat intoxicats per clor aquest migdia mentre es banyaven a la piscina del càmping l'Euga de Ripoll.

L'avís d'alerta s'ha donat pels volts de tres quarts de dues quan els joves han començat a patir afeccions i irritacions respiratòries. Tots ells han estat evacuats a l'Hospital de Campdevànol.

L'alcalde de Ripoll, Jordi Munell, ha explicat que per qüestions de seguretat s'ha tancat preventivament la piscina i que s'estan analitzant les causes que han provocat l'incident i l'excés de clor a l'aigua. Fins al lloc dels fets s'han desplaçat diversos efectius dels Mossos, de la Policia Local de Ripoll i s'ha activat la Junta Local de Sanitat de la vila.

Els afectats, una desena de joves d'edats diverses, estan rebent tractament a Urgències de l'Hospital de Campdevànol, al Ripollès. En un principi han estat traslladats al CAP de Ripoll però, posteriorment, se'ls ha evacuat a l'hospital. Els policies i la Junta Local de Sanitat de Ripoll estan analitzant els fets per descobrir què ha succeït.