Lady Gaga i Tony Bennett reviuen els estàndards de jazz en un concert únic a Cap Roig

La diva del pop i el crooner exhibeixen sintonia en la presentació del disc 'Cheek to Cheek'

Lady Gaga i Tony Bennett han conquistat aquest divendres el públic del Festival de Cap Roig en la presentació del seu disc conjunt, 'Cheek to Cheek', en un concert únic a l'Estat. Cole Porter, Duke Ellington o Frank Sinatra han tornat a prendre vida a Calella de Palafrugell amb l'elegant estil de l'octogenari Tony Bennett i l'extravagant diva de pop, que ha canviat fins a vuit vegades de vestuari. Cançons com 'Smile', 'Nature Boy', 'Bang Bang' o 'Cheek to Cheek' han fet emocionar els assistents al concert, que ha fusionat dos estils de dos mons aparentment diferents.

Un dels moments àlgids de la nit s'ha produït quan Lady Gaga ha entonat amb el seu particular estil 'La Vie en Rose' d'Edith Piaf. Una gravació en la qual Frank Sinatra parlava de Tony Bennett ha donat l'entrada al cèlebre crooner a l'escenari de Cap Roig aquest divendres a la nit i, segons després, la diva del pop, Lady Gaga, ha aparegut a l'escenari.

Els dos cantants americans han arrencat les primeres notes d''Anything goes', que ha rellevat una aclamada 'Cheek to Cheek'. Bennett i Gaga han mostrat sintonia i entrega amb el públic ballant agafats al ritme de la música acompanyats dalt l'escenari per un fornit grups de músics.

Lady Gaga ha justificat amb 'Bewitched' el motiu pel qual va iniciar a canviar de registre i endinsar-se en l'univers del jazz i ha interpretat amb emoció un 'Ev'ry time we say goodbye' que ja la feia somiar d'adolescent -una cançó per la qual afirma que encara se sent fascinada. També ha mostrat la seva cara més íntima dedicant 'Lush life' als seus pares per "acceptar-la" tal com és.

Precisament, la mare de l'artista ha assistit aquesta nit al concert de Cap Roig i ha aprofitat per allargar la vetllada bufant les espelmes i brindant amb cava al camerino de la cantant.

Just després de 'Lush life', Tony Bennett ha agafat les regnes del concert interpretant 'I've got the world on a string' en homenatge al centenari del naixement de Frank Sinatra.

La presència de Mas aixeca expectació

Uns minuts abans de l'inici del concert i no a l'escenari sinó a la platea, l'arribada del president de la Generalitat, Artur Mas, ha aixecat expectació entre el públic. Precisament, aquest divendres al matí el president de l'executiu català s'ha entrevistat amb el rei Felip VI a La Zarzuela.

Al concert també hi han estat presents altres membres del Govern, com el conseller de Cultura, Ferran Mascarell, el conseller d'Empresa i Ocupació, Felip Puig, i el conseller de Salut, Boi Ruiz.