Girona renova el conveni per al Centre Comercial a Cel Obert de la ciutat

L'acord té una durada d'un any

L’Ajuntament de Girona ha renovat un any més el conveni amb el Consorci de Comerç, Artesania i Moda de Catalunya (CCAM) i l’associació Girona Centre Eix Comercial per a la consolidació del Centre Comercial a Cel Obert de Girona.

L’acord s’ha rubricat aquesta tarda en una reunió al consistori amb l’alcalde de Girona, Carles Puigdemont; el director del CCAM, Josep Maria Recasens, i el president de Girona Centre Eix Comercial, Josep Maria Noguer.
 
El conveni té per objectiu consolidar i fins i tot crear sinèrgies comercials urbanes que siguin capaces de donar respostes professionals a les necessitats actuals dels consumidors i convertir l'equipament comercial col·lectiu urbà en l'element motor de la revitalització comercial i urbanística del seu entorn. A través d'aquest acord, el CCAM i l'Ajuntament de Girona es comprometen a col·laborar en la difusió, la promoció i la coordinació del projecte elaborat per Girona Centre Eix Comercial, en el qual s'hi reflecteixen les activitats i campanyes organitzades per l'associació durant l'any.