Mor un gos per asfíxia tancat dins un cotxe a l'Escala

Els propietaris l'han deixat a dins amb les finestres tancades

La protectora d'animals "L'anxova perduda" de l'Escala (Alt Empordà), ha denunciat aquesta tarda a través de Facebook que els propietaris d'un gos han deixat la seva mascota a l'interior d'un vehicle amb les finestres baixades.

Com a resultat d'això, l'animal, es trobava en molt males condicions quan ha estat localitzat pels membres de la protectora que han avisat ràpidament a la Policia Local.

Dos agents s'han personat fins al lloc dels fets després de ser avisat per uns veïns que passejaven per la zona i s'han trobat amb l'animal agonitzant a l'interior del maleter. Immediatament han procedit a trencar el vidre d'una de les portes que estava pujat però ja era massa tard i l'animal ha mort.

La temperatura màxima avui a l'Escala ha estat de 32,8º segons l'observatori situat a la Closa d'en Llop.

Des de la protectora han volgut denunciar aquest fet a través de les xarxes socials i ràpidament les fotografies s'han tornat virals. El propietari del vehicle, un home veí del municipi, ha estat denunciat per part dels agents de la policia. Matar un animal domèstic pot ser un delicte castigat amb una pena de fins a 18 mesos de presó.