Roses celebrarà el Dia del Turisme Francés amb un castell de focs i un concert

Es vol reconeixer el grau de fidelització del visitant d'aquesta nacionalitat

Roses torna a celebrar aquest estiu el Dia del Turisme Francès, amb la realització d'un castell de focs artificials i un concert que tindran lloc demà, dimarts 14 de juliol. Els actes s'organitzen coincidint amb la festa nacional francesa i vol reconèixer l’extensa trajectòria i sòlida implantació del turisme francès a la població.  

Amb aquest esdeveniment, el consistori rosinc reconeix la implantació del turisme d’origen francès a Roses, el majoritari a la població. El grau de fidelització de turistes francesos a Roses és molt alt, i són molt nombroses les famílies del país veí que visiten la població altempordanesa des de fa molts anys, incorporant en les seves visites a les noves generacions. En molts casos, aquestes famílies disposen d’una segona residència a la població, realitzant-hi llargues estades al llarg de tot l’any.


La celebració s'iniciarà a les 22.30 h amb la realització d'un Castell de Focs Artificials a la platja Nova, al qual seguirà l'actuació del grup “Roadhouse” en el passeig de Santa Margarita.