Sons del Món arrenca amb les entrades exhaurides en els dos primers concerts

Andrea Motis, Joan Chamorro i Blaumut van actuar divendres i dissabte respectivament

Tot i la coincidència amb l'inici dels grans festivals de la Costa Brava, Sons del Món ha aconseguit consolidar la seva original proposta, com ho demostra el ‘sold out’ del concert inaugural a Castelló d'Empúries amb Andrea Motis i Joan Chamorro i les més de mil persones que van assistir al concert de Blaumut a la Ciutadella de Roses. Les places pels tastos de vins previs als concerts també s'han exhaurit, així com la majoria de menús que ofereixen els restaurants de les dues poblacions.

Segons els organitzadors de Sons del Món, el festival "cuida fins al darrer detall, buscant la qualitat i no la quantitat a través dels marcs incomparables -que es realcen amb una acurada il·luminació realitzada per a la ocasió-, la possibilitat de poder beure un vi maridat especialment per a cada actuació, i uns preus assequibles fan del festival un dels més atractius i amb més projecció de la Costa Brava".

Divendres vinent el festival acollirà a Suzanne Vega, un dels caps de cartell d'aquesta edició, que està aixecant una gran expectació ja que és l'únic concert que la creadora de 'Luka' farà a Catalunya. Seguidament, el festival es desplaçarà l'endemà al celler Vinyes dels Aspres amb un concert de Roger Mas entre vinyes, amb les entrades esgotades des de fa setmanes.

Fins a final de mes, els espectadors de Sons del Món poden gaudir de les actuacions de Chambao i de Chucho Valdés que també oferiran el seu únic concert a Catalunya d’aquest estiu. Gemma Hummet, al celler La Vinyeta, i Laia Vehí, al celler Masias Serra, completen el cartell amb actuacions entre vinyes.

El festival compta amb el patrocini d'AraGirona.cat