Un detingut per amenaces a Figueres arran d'una discussió de trànsit

Fonts testimonials indiquen que l'home hauria agredit una altra persona amb una maça

Els Mossos d'Esquadra han detingut un individu per un delicte d'amenaces que s'hauria produït aquest dijous al vespre a Figueres arran d'una discussió de trànsit. Fonts testimonials han explicat que els fets han tingut lloc a l'avinguda Vilallonga poc abans de les vuit, a l'altura del pas a nivell del tren.

Segons sembla, el conductor d'una furgoneta ha tocat el clàxon al vehicle que tenia al davant, un cotxe amb matrícula francesa, i n'han sortit dos homes que han començat a increpar el primer conductor. La discussió ha pujat de to i en un moment donat el conductor, que duia una furgoneta, ha tret una maça de la part del darrere amb la qual hauria agredit un dels dos homes, segons els testimonis.

Les mateixes fonts han indicat que enmig de la discussió un dels dos homes que increpaven el primer ha anat fins al cotxe i ha agafat una destral, amb la qual també hauria amenaçat el conductor de la furgoneta.


Després de la presumpta agressió, el conductor de la furgoneta ha marxat del lloc dels fets, atès que quan ha arribat la policia, alertada pels testimonis, l'home ja no hi era. Poc després l'individu ha estat detingut.