Mig centenar de persones passen la nit al ras per poder fer d'extres a Joc de Trons

Tendes de campanya i cadires han omplert l'entrada de la Fira de Girona

Una cinquantena de persones, majoritàriament joves, s'han instal·lat aquesta nit davant les portes de la Fira de Girona fent cua per poder ser els primers en realitzar el càsting per fer d'extres a la sèrie 'Joc de trons', que es rodarà a la ciutat entre el 3 i el 18 de setembre.

Equipats amb tendes de campanya, cadires, menjar i jerseis; alguns d'ells feia dies que havien preparat l'acampada mentre que d'altres asseguraven que ha estat una idea espontània per passar una bona estona amb "fanàtics" de la sèrie. Tot i que l'empresa organitzadora ha anunciat que prioritzarien els veïns de la ciutat, les passions que desperta la sèrie han mogut gent de Barcelona, Granollers o Igualada.

Alguns dels amants de la sèrie han arribat a la ciutat a les vuit del matí i han aprofitat el dia per visitar Girona i la Costa Brava. És el cas d'en Daniel i la Noèlia, d'Igualada, que segueixen amb gran interès aquesta reconeguda sèrie. "A les vuit hem vist que no hi havia ningú i hem decidit aprofitar el dia, és una ciutat ben bonica", assenyalen.


L'Anna i en Robert, han estat els primers en col·locar la tenda aquest diumenge davant el palau firal de la ciutat. "He vingut amb la meva germana des de Barcelona, hem passat el dia i com que no sabíem si hi hauria molta gent ens hem instal·lat a l'inici", ha comentat. La gran majoria dels assistents que passaran la nit al costat de la Devesa són joves i alguns s'han estimat més aprofitar les hores i jugar a pales.

Això sí, tots ells estan esperançats i esperen poder fer d'extres a la sèrie. Tot i que l'empresa encarrega del càsting, Madoexpor Internacional, ja ha informat que prioritzaran els veïns de Girona i rodalies que es trobin en bona forma, els joves no perden l'esperança. "És totalment comprensible que si es grava aquí a Girona vulguin que surti gent d'aquí però, al final, no estem tant lluny", assenyalava en Daniel.

L'Anna era més contundent. "Parlen dels voltants i tampoc especifiquen. Crec que, si més no, agafaran tota la gent que ha passat la nit al ras dormint aquí", ha destacat. I és que mentre alguns han preparat aquesta acampada amb calma i dies d'antelació, d'altres com el grup d'amics format per en Borja, l'Arnau, en Marc i l'Eloi s'han animat al veure la presència d'altres persones.

"Nosaltres som de Girona i hem decidit venir perquè creiem que és una cosa que fas un cop a al vida i ens ha fet molta gràcia fer-ho. Pensàvem que hi hauria més gent, les nostres amigues venen a les cinc de la matinada però jo crec que s'emplenarà cap allà les sis o així", explicaven dues amigues, la Marta i la Clara assegudes en les seves cadires.

Aquest dilluns arrencarà oficialment el càsting que ha d'escollir 2.400 homes i dones. Des de la companyia ja han avançat que queden descartats directament aquelles persones que tinguin tatuatges o portin els cabells tenyits amb colors vistosos o tallats molt moderns. D'altra banda, els seleccionats han d'estar disposats a suportar llargues jornades de treball. Els seleccionats cobraran 50 euros nets al dia.

 

 

Cua infinita per al càsting de "Game of Thrones" a Girona

A photo posted by @pepprieto on