Anuncien les condicions, dates i horaris del càsting de Joc de Trons a Girona

Busquen 2.400 persones i les proves es faran a la Fira de Girona

L'empresa ModExport ja ha anunciat les dates definitives pels càstings de la sèrie d'HBO, Joc de Trons, que tindran lloc els dies 29 i 30 de juny a la Fira de Girona (Passeig de la Devesa, 34) des de les nou del matí  i fins a les vuit del vespre.

Busquen homes i dones d'entre 18 i 65 anys de totes les races i tindran preferències les persones primes, en bones condicions físiques (no massa musculats), cabell de qualsevol mida pels homes i llarg per les dones, pentinats poc moderns (sense talls extravagants, ni metxes o colors estranys) i que siguin de Girona o voltants. Els homes han d'estar disposats a deixar-se créixer barba o bé tallar-la en cas d'exigències del guió.

No s'admetrà a ningú amb tatuatges.

Tots els assistents al càsting hauran de vestir pantalons curts i màniga curta per poder veure les extremitats. Els candidats hauran d'estar disponibles per a treballar en el rodatge que tindrà lloc entre el 3 i el 18 de setembre. Cada un d'ells hauran de passar per maquillatge, vestuari i perruqueria. Caldrà també assistir a les proves de vestuari els dies previs al rodatge.

És indispensable portar el DNI/NIE i número de la seguretat social com a treballador. Per cada dia de rodatge es percebran 50 euros nets en concepte de nòmina. En total es busquen 1.200 homes i 1.200 dones. Les invitacions per participar del càsting es facilitaran només el matí del dilluns 29 de juny.