Signat el conveni per crear el conservatori de música de Figueres

Es posarà en marxa el curs vinent i tindrà una capacitat màxima de 90 alumnes

L'Ajuntament de Figueres i el departament d'Ensenyament han signat aquest divendres el conveni que permetrà crear el conservatori municipal de música per tal que iniciï la seva activitat el curs vinent.

El nou centre, que s'ubicarà a les instal·lacions de l'IES Narcís Monturiol, tindrà una capacitat màxima de 90 alumnes i impartirà el Grau Professional de Música. El pròxim mes de juliol començarà el procediment de contractació de serveis i el professorat. Properament, el consistori informarà de les dates de les proves d'accés per als alumnes i de l'obertura del procés de contractació de personal.

Els alumnes que es matriculin al nou conservatori podran cursar els ensenyaments i les especialitats instrumentals seguents:  acordió, arpa, baix elèctric, cant, clarinet, clavicèmbal, contrabaix, cornamusa, fagot, flabiol i tamborí, flauta de bec, flauta travessera, guitarra, guitarra flamenca, guitarra elèctrica, instruments de pua, instruments de corda polsada del Renaixement i del Barroc, oboè, orgue, percussió, piano, saxòfon, tenora, tible, trombó, trompa, trompeta, tuba, viola, viola de gamba, violí, violoncel i xeremia.