Juli Fernández no encapçalarà la llista del PSC per Girona a les eleccions al Parlament

Vol donar prioritat a l'alcaldia de Palafrugell i al partit

El primer secretari del PSC de les comarques gironines, Juli Fernández, no optarà a ser cap de llista per Girona si es manté la convocatòria d’eleccions al Parlament prevista pel pròxim 27 de setembre. Juli Fernández vol donar prioritat a l’alcaldia de Palafrugell i a la seva responsabilitat al partit, "per respondre a l’exigència que la situació del PSC reclama i per fer costat a les agrupacions i els grups municipals repartits pel territori", ha assegurat el partit en un comunicat.

A les últimes eleccions al Parlament la condició de primer secretari va obligar Juli Fernández a assumir una posició de màxim consens, la qual el va acabar situant com a cap de llista del PSC a la demarcació. Avui amb una situació del partit completament diferent, la prioritat per Juli Fernández és la reconstrucció de l'organització als municipis gironins. Si bé els resultats a les eleccions municipals a les comarques gironines no han estat suficientment satisfactòris per als socialistes sí que signifiquen l’establiment de noves bases per encetar un nou cicle.

El primer secretari recorda que el projecte dels socialistes és un projecte col·lectiu en el qual ningú no hi és imprescindible i que té com a prioritat que el PSC de les comarques gironines hi ha d’estar ben representat.