Presó per un home després de robar tres cops en un supermercat de Lloret

Els treballadors de l'establiment el van tancar al magatzem fins que van arribar els Mossos

Un home de 49 anys, de nacionalitat espanyola i veí de Lloret de Mar (Selva), ha ingressat a presó com a presumpte autor d'un delicte de robatori amb violència i intimidació. La detenció va tenir lloc el 26 de maig, quan els Mossos van rebre l'avís que un individu atracava un supermercat de l'Avinguda de Blanes de Lloret.

Havia intimidat amb un ganivet de grans dimensions una caixera i intentava endur-se la recaptació. Els treballadors de l'establiment, però, van tancar les portes per evitar que el lladre fugís. Va intentar escapar-se per una de les portes d'emergència, però els mateixos treballadors van aconseguir tancar-lo a la zona del magatzem. Va ser allà on els Mossos el van detenir.

Es dóna la circumstància que hi havia una investigació oberta per dos robatoris amb violència i intimidació comesos al mateix supermercat durant el 2013. Arran d'aquesta detenció es van trobar indicis suficients per atribuir l'autoria dels fets al mateix detingut. En aquelles ocasions, indiquen els Mossos, el lladre havia entrat a les oficines i, després d'intimidar diversos treballadors, havia accedit a la caixa forta.


Els detingut, que tenia antecedents per fets similars, va passar el 27 de maig a disposició del jutjat d'instrucció en funcions de guàrdia de Blanes, que en va decretar l'ingrés a presó.