Escudero mana callar als polítics i diu que els immigrants cobren 450 euros al mes 'per no fer res'

El president de la Federació d'Hostaleria de les comarques de Girona diu que es dóna 'massa importància' a la prostitució

El president de la Federació d'Hostaleria de les comarques de Girona, Antoni Escudero, diu que el sector està debatent la crisi i que ja ha quedat enrere el debat sobre la manca de mà d'obra i les acusacions contra el seu sector de contractar immigrants il·legals. Diu que mai els han volgut i creu que els que hi havien han marxat cap als seus països perquè no hi ha feina. Un tema a part és per Escudero el problema l'immigració associada a l'atur i és que, segons el representant de tots els hotelers de Girona 'els immigrants arriben aquí perquè els paguen per no treballar'.

'Una persona que està guanyant en el seu país 150 euros al mes per treballar 10 hores i que arriba aquí i per no fer res li donen 450 euros durant sis mesos i més tard li fan pròrrogues, aleshores tots diuen que volen venir perquè ni a America del Nord tenen tants privilegis. Per això venen tants, és un estat que hem creat nosaltres i si no volem que sigui així s'ha de desfer l'Estat', va dir ahir Escudero en una entrevista a Ràdio Girona.

Fa callar als polítics

El president, que porta set anys en el càrrec, també es va referir als problemes d'imatge que genera la prostitució de carretera i creu que se li dóna 'massa importància' i que 's'ha de deixar que la gent visqui la vida i es diverteixi'. Malgrat tot, Escudero va atacar als polítics perquè, sobre aquest tema 'parlen molt i no fan res', és per aquest motiu que els reclama que 'callin'.

'A vegades donem massa importància a coses que no en tenen tanta. Sovint ens hauríem de frenar una mica, deixar viure la vida, que la gent s'ho passi bé i no es compliquin. És un debat intens, estic totalment en contra que aquestes noies estiguin pel carrer però també estic en contra del que s'està parlant sobre la legalització o no d'aquesta pràctica. Es va parlant i parlant sense solucionar-ho. Jo sóc un home que m'agrada executar i solucionar els temes. Parlar per després no actuar aleshores més val que es quedin callats', va asseverar Escudero amb contundència.

El president també va fer balanç del centenari de la Costa Brava assegurant que 's'ha fet feina' però que no tindrà 'un bon colofó perquè no hi ha diners', va rematar.