Patti Smith es cola a la cuina d'El Celler de Can Roca i canta 'Because the Night'

L'artista va sopar al restaurant abans d'actuar avui al Primavera Sound

L'eterna musa del rock de Nova York, poetessa i creadora de l'estil 'punk', Patti Smith, ha sorprès els germans Roca aquest dijous quan ha cantat un fragment de la mítica cançó 'Because the night' enmig de la cuina del restaurant el Celler de Can Roca de Girona, el segon millor del món.

L'artista - que actua avui dins el festival Primavera Sound- per commemorar els 40 anys del seu debut 'Horses', va sopar al restaurant dels germans gironins i va decidir agrair el seu esforç cantant un fragment d'aquesta reconeguda peça. Els cuiners i ajudants van acompanyar-la enmig de somriures i els germans Roca ho han difós a través de les xarxes socials.

L'experiència va gravar-la amb vídeo un del tres germans, el reposter Jordi Roca, que ha penjat l'audiovisual al seu compte de Twitter i Instagram . En el vídeo es pot veure a Patti Smith cantant un tall de la cançó. Al mateix temps, en Josep Roca també ho ha explicat mitjançant les xarxes socials. Al seu Twitter ha recordat que l'artista i músic ja va aparèixer al barri el 2011 i va cantar durant la inauguració del carrer dedicat a Roberto Bolaño. Tal i com va comentar en el seu moment, Smith és una gran admiradora de l'escriptor xilè que va viure a la ciutat durant uns anys abans d'instal·lar-se definitivament a Blanes.

"Si Bolaño va impactar Patti Smith, avui ella que tornava a prop del carrer Bolaño s'ha aixecat de menjar, ha anat a la cuina i ens ha cantat amor", ha comentat Josep Roca a Twitter. "Història sentida. Tocar la fibra", ha escrit al seu compte després de gaudir de la veu d'Smith.

 

Un vídeo publicado por Jordi Roca (@jordirocasan) el