Descomptes de fins el 62% per anar a Barcelona amb la T-10/120

Els trajectes seran des de la Garrotxa, la Selva i el Pla de l'Estany

Viatjar de les comarques de la Garrotxa, el Pla de l'Estany i la Selva en autobús a Barcelona serà fins un 62% més barat a partit del pròxim dilluns, 1 de juny, amb l'entrada en servei del nou abonament T-10/120.

Així, per exemple, anar d'Olot a Barcelona per Bracons, que avui costa entre 8 i 13 euros, passarà a costar-ne 7, el mateix preu que fer el trajecte passant pel Pla de l'Estany, que avui costa entre 8 i 14 euros.

La targeta, d'ús multipersonal, inclou l'import de 10 viatges amb una validesa de 120 dies i es podrà comprar o recarregar a bord dels propis autobusos o a les taquilles de TEISA. El nou títol de transport és un pas previ al desplegament del sistema tarifari integrat.

La posada en servei d'aquest títol de transport a les comarques de la Garrotxa, el Pla de l'Estany i la Selva és la primera fase del desplegament d'aquest abonament a les comarques gironines. Al juliol està previst als municipis de la Costa Brava nord i centre, coincidint amb la temporada alta de l'estiu, i ja al setembre, amb l'inici del curs escolar, al corredor Figueres-Girona Barcelona.