Sant Julià de Ramis retira l'estelada de l'ajuntament seguint l'ordre de la Junta Electoral

El batlle, Narcís Casassa, subratlla que tornaran a col·locar-la el proper dilluns

Sant Julià de Ramis, al Gironès, ha decidit retirar l'estelada de la façana de l'ajuntament seguint els requeriments de la Junta Electoral. L'actual batlle, Narcís Casassa, ha explicat que van rebre la notificació el passat dilluns però que van voler esperar a que la secretària de l'ajuntament pogués estudiar els següents passos.

Després de quatre dies, aquest dijous, l'equip de govern de l'ajuntament ha decidit treure l'estelada que onejava a l'exterior del consistori i només deixar-hi la senyera. En principi, tornaran a col·locar-la el proper dilluns.

Casassa també ha comentat que han preferit retirar una altra estelada que hi havia prop d'un col·legi electoral del poble per "precaució". Casassa ha comentat que van rebre la notificació i requeriment de la Junta Electoral el passat dilluns però que van preferir esperar a la celebració del ple i a que la secretaria de l'ajuntament estudiés amb profunditat quins passos podien prendre. Després d'analitzar-ho, l'equip de govern - seguint el consell de la secretària- ha decidit treure l'estelada de l'edifici consistorial i només deixar-hi la senyera. Tot i això, ja han avançat que volen tornar-la a posar el proper dilluns, un cop passades les eleccions municipals.

Ara fa uns dies, també van retirar una altra estelada que onejava prop d'un col·legi electoral i només van deixar-hi la bandera catalana oficial. Casassa ha destacat que van prendre aquesta decisió "per precaució".