El PP proposa soterrar tots els contenidors de Girona

També contempla fer un pla barri per barri per arreglar els "punts negres" de les voreres

L'alcaldable del PPC, Concepció Veray, ha afirmat que calen millores en la neteja i en l'urbanisme dels barris. Segons apunta la candidata, això no només millorarà la qualitat de vida dels gironins sinó que contribuirà a oferir un turisme de qualitat. "Hem de treballar per fer de Girona una ciutat neta, ordenada, amable i sense barreres arquitectòniques, una ciutat de tots i per a tots", ha manifestat.  

Veray creu que s'ha de donar més protagonisme als barris i incloure elements característics dins les rutes turístiques, com per exemple el pont de Dimoni un cop s'hagi fet la seva reconstrucció. Aquesta és una de les línies de treball a incorporar al Pla Estratègic Girona 2015 - 2020 que plantegem i pel que apostem", ha afegit. 
La cap de llista dels populars assegura que durant aquest mandat ha recollit el neguit de ciutadans que veuen que Girona està bruta i és "insegura". "En diverses ocasions ens han explicat que veuen que hi ha deixadesa als seus barris, carrers bruts i contenidors plens", ha relatat Veray. 

És per això, que el partit inclou propostes concretes en aquesta línia, com la de soterrar tots els contenidors. Veray ha apuntat que caldrà fer-ho per fases i que preveuen que tots estiguin acabats el 2020. 

Un altre projecte del PPC és elaborar plans per barri per posar de manifest "les mancances i punts negres" de les voreres. "Volem donar el màxim de prioritat a resoldre aquests problemes que afecten el dia a dia dels veïns", ha subratllat. Pel partit, existeixen diferències entre barris i cal treballar per "equilibrar-les". 

Un altre compromís envers els barris és el de lluitar contra l'incivisme i la inseguretat ciutadana. En aquesta línia, el partit ja va dir que volia ampliar un 50% la plantilla de la Policia Municipal en vuit anys i també reforçar la plantilla d'agents cívics. Alhora, aposten per augmentar la il·luminació i dinamitzar les zones "sense vida". 
Segons Veray, no és moment de planificar grans equipaments nous sinó d'invertir per mantenir en bones condicions i al dia els que ja existeixen.