Obliguen un gironí de viatge a Canadà a fer de vocal de mesa

El jove es troba incomunicat i no sap que està convocat pel 24-M

El fill del cuiner Toni Vallory, Pau Vallory, ha estat reclamat per part de la junta electoral de zona de Girona per ser vocal de mesa en les properes eleccions municipals del 24 de maig. El problema és que porta cinc mesos residint a Canadà en una zona incomunicada.

El seu progenitor ha assegurat que li ha escrit diversos correus electrònics però que encara no ha rebut resposta. Tanmateix, la junta apunta que Vallory s'ha donat per assabentat després que es recollís la carta certificada on el citaven el proper 24M però resulta que aquesta fou entregada als veïns, que la van recepcionar "de bona fé".

Vallory es va posar en contacte ahir amb la junta per explicar-los el problema amb el que es troba però la resposta que li van donar és que el seu fill haurà d'explicar aquesta circumstància ell mateix de forma documental mitjançant un correu electrònic abans de diumenge.

No només això, la junta poques hores més tard li va comunicar que havia resolt en una sessió celebrada ahir mateix, que la citació i certificació a Pau Vallory s'havia efectuat "de manera vàlida" i que, per tant, estava obligat a presentar-se el 24-M a la taula on l'havien designat.

El pare ara pot recórrer a aquesta decisió a través de la junta electoral provincial.